top of page
  • Writer's pictureAlex Nicu

Cupa Moinești 09 Septembrie 2023

Primul trofeu pentru Ariana, primul turneu cu noi pentru Sebastian


Am revenit cu plăcere la Moinești pentru turneul de șah rapid organizat pentru zilele orașului! Iată cum s-au descurcat elevii noștri:

Maria: a început curajos arătându-și calitățile, dar energia a fost prea mare și emoțiile prea puternice la început de drum… Ștefania: calmă și manierată, s-a bucurat de victoriile ei. O așteptăm cât mai luptătoare. Rareș: implicat și cu energie bună, a așezat încă o ”cărămidă” pentru zidul încrederii în propriile lui forțe. Ariana: cu sufletul și cu inima pe tablă, primește răsplata medaliei de Bronz la fete U8 și trofeul de cea mai tânără șahistă a turneului. Bine ai venit printre premianți! Sebastian: nou-venit în echipă, a fost decis ca un adevărat Matador din coridă și a obținut locul 3 la U8 băieți. Ioana: aproape impecabilă, a jucat fără emoții toate partidele! Lucrăm să menținem concentrarea și vom crește. Medalia de Argint la categoria U10 ne dă speranțe! Vanessa a reușit să revină din situații dificile, chiar după o săptămână complicată, așa cum o fac marii campioni. Emoțiile sunt mari atunci când te confrunți cu prietena ta foarte bună, dar prestația e răsplătită cu medalia de Aur la categoria U10.

Le mulțumim frumos organizatorilor pentru invitația acordată, în special domnului Gabriel Suciu, mereu cu o vorbă bună pentru șahiștii noștri!

13 views0 comments

Σχόλια


bottom of page